на живо

Али Соу: Старая се да вкарам гол, но не се получава (ВИДЕО)

ЦСКА пропусна да запише първа победа в групите на Лига Европа

Али Соу: Старая се да вкарам гол, но не се получава (ВИДЕО)

Нападателят на ЦСКА Али Соу е разочарован, че не е успял да вкара гол и да помогне на тима да запише първа победа в групите на Лига Европа. След нулевото равенство при гостуването на ЧФР Клуж гамбиецът заяви, че се старае, но просто не му се получава да отбележи попадение.

"Нещата не се получават за мен, щом като не успявам да отбележа. Искам да вкарам голове. За мен е важно да помагам на отбора, да подавам на съотборниците ми. Чувствам се по-добре когато вкарвам, въпреки че съм доволен, когато помагам на тима. Разочарован съм, защото се старая да отбележа, но не се получава. Но не трябва да се отказвам и когато следващата възможност дойде, да се възползвам от нея. Мога да кажа, че се чувствам комфортно в тази схема с втори нападател до мен, защото така се откриват повече опции как да продължа атаката.", коментира Соу.

ЦСКА остава на последното място в групата с две точки и е без шансове за елиминационната фаза. В последния си мач следващия четвъртък "червените" са домакини на "Рома" в София.