на живо

Два мача от 1/4-финалите в Лига Европа на живо в каналите на bTV Media Group

Не пропускайте "Арсенал" - "Славия" Прага и "Динамо" Загреб - "Виляреал"

Reuters

Футболните емоции продължават. След два дни на красив футбол, изумителни попадения и спорни отсъждания в Шампионската лига, дойде време и за първите четвъртфинали в Лига Европа.

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат два вълнуващи сблъсъка от 22 ч. В единия "Арсенал" е домакин на "Славия" Прага по bTV Action, а в другия "Динамо" Загреб приема у дома "Виляреал" по RING. 

Снимка: Reuters

"Арсенал" е считан за един от фаворитите за спечелването на трофея. Чешкият шампион обаче остави отлични впечатления до момента, а ако съдим по сериозния успех срещу "Рейнджърс" на 1/8-финалите, то "артилеристите" трябва да имат едно наум. 

"Динамо" Загреб хвърли бомба на 1/8-финалите в Лига Европа. Хърватите наваксаха пасив от 0:2 срещу "Тотнъм" и в крайна сметка елиминираха "шпорите" с борбена игра и непреклонност до последния съдийски сигнал.

Снимка: Reuters

Сега възпитаниците на Дамир Кръжнар са амбицирани да вземат скалпа на още един сериозен съперник, но пък "Виляреал" мачка наред в турнира и вероятно се е поучил от грешките на тима на Жозе Моуриньо.