на живо

ЦСКА, "Локо" Пд и "Славия" започват участието си в Лига Европа

Победителите в сблъсъците ще се решат в един двубой

Lap.bg

Трите ни участника в първия квалификационен кръг на Лига Европа ще изграят мачовете си днес. От 20 часа ЦСКА посреща малтийския "Сиренс" на стадион "Българска армия", а час по-късно "Локомотив" Пловдив и "Славия" гостуват съответно в Черна гора и Албания.

Победителите в сблъсъците ще се решат в един двубой.

Треньорът на "червените" Стамен Белчев увери, че играчите му няма да подценят съперника. Срещата в София е дебют за малтийците в европейските клубни турнири.

"Славия гостува на албанския "Кукеси". Крилото на "белите" Емил Стоев, който пропусна първите три кръга в родното първенство заради контузия, тренира на пълни обороти снощи заедно с основната група. Предвид липсата на игрова практика обаче, той едва ли ще започне от самото начало на срещата.

Треньорът на "Славия" Златомир Загорчич няма да може да използва Радослав Кирилов, който остана в София заради контузия.

Носителят на Купата на България "Локо" Пловдив се изправя срещу "Искра" от Черна гора. Тимът на Бруно Акрапович е считан за фаворит, но специалистът предупреди играчите си, че ги чака тежък мач.

Снощи "Лудогорец" загуби с 0:1 от "Мидтиланд" във втория предварителен кръг на Шампионската лига и ще продължи участието си в квалификациите на Лига Европа от третия кръг.