на живо

Евротурнирите се завръщат с два мача в каналите на bTV Media Group

След 4 месеца прекъсване, отново ще гледаме сблъсъци между най-добрите европейски тимове

Време е! В ситуация на пандемия, в най-тежките дни, когато нямаше светлина и надежда, когато коронавирусът заплашително ни гледаше от всеки ъгъл, тайно си мечтаехме за днешния ден. Копнеехме да видим отново зелената трева, белите очертания, мрежите и гредите... И 11 момчета от единия отбор срещу 11 от другия.

След 4 месеца прекъсване европейските футболни турнири се завръщат. Феновете празнуват! От днес (5 август) стартира луд маратон, а каналите на bTV Media Group ще ви покажат най-интересните мачове.

Стартираме в 19:40 ч. със срещата между коравия датски "Копенхаген" и новия шампион на Турция "Истанбул ББ". Мачът ще бъде излъчен пряко по bTV Action.

Снимка: Twitter

Турският тим ще пътува за града на Малката русалка със самочувствие, че в един от най-заплетените футболни сезони успя да стане първенец на страната за първи път в историята си! И в Дания успяха да доиграят първенството, въпреки принудителната пауза през март, а "Копенхаген" завърши на второ място.

В първия мач на 12 март "Истанбул ББ" победи с 1:0 своя съперник у дома.

Снимка: Getty Images

Отново от 19:40, но по RING, стартира срещата между "Шахтьор" Донецк и "Волфсбург".

Украинският тим победи с 2:1 своя съперник през март, а сега спорът се мести в Киев. 

"Вълците" изглеждат в по-неизгодна позиция, тъй като първенството в Германия беше сред първите подновени и тимът не е участвал в официален мач от 27 юни насам. "Шахтьор" пък успя да си осигури 13-а титла от местния шампионат, който обаче приключи преди дни.

Снимка: Getty Images

Успели ли са тимовете да се съхранят по време на принудителните почивки? Има ли "сценична треска" преди подновяването на евротурнирите?

Всеки един мач заслужава нашето внимание! Време е отново да се потопим в магията на евротурнирите!

Тагове:

Лига Европа