на живо

Феновете на "Локо" гледат мача с "Тотнъм" на огромна видеостена (ВИДЕО)

Пловдив продължава приготовленията за мача от втория предварителен кръг в Лига Европа

В Пловдив продължават големите приготовления за мача на местния "Локомотив" с британския гранд "Тотнъм". Срещата от втория квалификационен кръг в Лига Европа е тази вечер от 19 ч., като победителят ще бъде определен в един мач. Фенове по трибуните няма да има заради разпоредбите на УЕФА, но въпреки това привържениците на "черно-белите" ще се съберат край парк "Лаута", за да гледат мача заедно на голям екран.  

"Какви са ни очакванията – разбира се, искаме да победим. Надявам се и съм сигурен, че нашите момчета ще покажат мъжка игра, ще дадат всичко от себе си и ще зарадват черно-бял Пловдив.", сподели пред bTV Иван Палийски, който е член на фенклуба на "Локо".

Жозе Моуриньо и компания се появиха в резервирания от тях 4-звезден хотел със специален ескорт малко след 20:30 часа в сряда вечер. Отборът на "Тотнъм" дори не се показа на прозорците на автобусите, с които бе извозен от летището. Целият район около хотела бе блокиран от полиция.

През цялата нощ продължи изграждането на гигантската видеостена край стадион "Локомотив", на която феновете на "смърфовете" ще могат да наблюдават двубоя с "Тотнъм". Видеостената е с площ 50 квадратни метра и върху нея ще бъдат насложени образите на три киномашини, за да бъде картината максимално качествена.

Улица "Цветан Лазаров" вече е блокирана и очаква от 17:30 ч. привържениците на "черно-белите". От фенклуба призоваха за мощна подкрепа за момчетата на Бруно Акрапович.