на живо

Греъм Кери: Ставаме по-добри, но трябва да се възползваме от положенията си (ВИДЕО)

ЦСКА пропусна да запише първа победа в групите на Лига Европа

Греъм Кери: Ставаме по-добри, но трябва да се възползваме от положенията си (ВИДЕО)

ЦСКА пропусна да запише първа победа в групите на Лига Европа. "Червените" създадоха доста положения, но завършиха наравно 0:0 с ЧФР Клуж при гостуването си в Румъния.

След срещата всички в щаба на "армейците" бяха единодушни, че просто е трябвало да си вкарат положенията.

"Беше ни малко трудно с новата схема на игра в началото, но може да се каже, че започваме да свикваме с нея, както и с изискванията на треньора. И ставаме все по-добри. Трябва обаче да се възползваме от головите си положения и да реализираме голове.", каза Кери след мача в Румъния.

"Ще се отнася до моето представяне, харесва ми новата позиция, на която играя. Не съм изпълнявал тези функции от 10 години, но мисля че имам енергията да се справя с физическите изисквания. Трябва ми само още малко сила в краката, за моментите, когато ми се налага веднага да дриблирам, след като съм се прибрал в защита. Бих играл на всеки пост, където бих могъл да помогна на тима.", добави той.

ЦСКА остава на последното място в групата с две точки и е без шансове за елиминационната фаза. В последния си мач следващия четвъртък "червените" са домакини на "Рома" в София.