на живо

Размяна на обиди между звезди на "Манчестър Юнайтед" (ВИДЕО)

Линдельоф и Фернандеш се сдърпаха след победния гол на "Севиля"

Яростна разправия между звездите на "Манчестър Юнайтед" Бруно Фернандеш и Виктор Линдельоф обиколи световните медии. Двамата се спречкаха, след като Люк де Йонг вкара за 2:1 и по този начин "Севиля" елиминира "червените дяволи" на полуфиналите в Лига Европа.

Свадата бе заснета от камерите, а в английските медии днес излезе и информация за съдържанието на разговора между двамата. На видеото се вижда как Линдельоф, който прекара 5 години в "Бенфика", говори разпалено с атакуващия халф на португалски.

Фернандеш скочи на съотборника си, тъй като защитниците изпуснаха Люк де Йонг, който след удар с глава класира андалусийците на шести финал в турнира.

"Майната ти, к**и син!" са репликите, които шведският бранител произнася по посока на Фернандеш, който премина в "Юнайтед" от "Спортинг" Лисабон.

Все пак след срещата Фернандеш побърза да тушира напрежението, заявявайки, че това е една нормална ситуация в толкова напечен момент от срещата.

"Нормална ситуация, всички бяхме бесни от допуснатия гол. Такива неща, като разговорът между мен и Виктор, стават във всички отбори. Трябва всички да помислим за грешките, които допуснахме", коментира полузащитникът.

Миналата година на финалите в Шампионската лига и Лига Европа господстваха английски тимове, но след отпадането на "Юнайтед" за първи път от 2015 г. насам Висшата лига няма да има свой представител в мачовете за трофеите на двата турнира на Стария континент.

Тази вечер "Интер" и "Шахтьор" Донецк ще определят втория финалист в Лига Европа. Срещата е от 22 ч. в Дюселдорф и ще бъде излъчена на живо по bTV Action.