на живо

Даниел Моралес: Момчетата искаха да си свършат работата (ВИДЕО)

ЦСКА с престижно равенство срещу "Рома" на "Олимпико"

Даниел Моралес: Момчетата искаха да си свършат работата (ВИДЕО)

Временният треньор на ЦСКА Даниел Моралес разкри пред bTV, че не е променял нищо в сравнение с предните мачове, но момчетата са били мотивирани и са искали да си свършат работата.

"Армейците" завършиха 0:0 при гостуването си на "Рома" на "Олимпико". "Червените" играха като равен с равен срещу италианския гранд и дори можеха да вземат трите точки, но направиха сериозни пропуски.

"Мисля, че се отдава на мотивация и на това, че момчетата искаха да си свършат работата. Ние не сме променили нищо, просто казахме на момчетата, че те имат възможност да се запишат в историята. Че имат възможност да покажат, че ЦСКА има място между най-добрите", каза треньорът на "червените".

"Не мисля, че аз съм убедил момчетата. Те са професионалисти, те живеят от това нещо. Самите те трябва да осъзнават какво е да направиш добър мач с фланелката на ЦСКА. Само с добри игри те могат да се доказват във всеки мач".

"Не е лесно за който и да е отбор да играе на "Олимпико". Имаме колебания и във фаза атака и във фаза защита. Във футбола не може без грешки, но трябва да ги намалим, за да не провокираме ситуация за гол. Без грешки не стават голове", добави той.