на живо

Последната надежда на "Лудогорец"

Гледайте "Цървена звезда" - "Лудогорец" на живо по bTV Action от 19:45 ч.

Lap.bg

Шампионът "Лудогорец" гостува на "Цървена звезда" в търсене на задължителна победа, която да запази шансовете на българския тим за още европейски мачове напролет. Срещата от петия кръг в Лига Европа ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.

В Белград "Лудогорец" ще е без Алекс Сантана, Сисиньо, Антон Недялков и Жосуе Са, които са контузени. Без картотека за европейските турнири са Ихиньо Марин и Каули Оливейра, което оставя треньора Станислав Генчев с по-малко опции.

Снимка: Lap.bg

В момента "Лудогорец" е на последното място в групата с едва една точка, но при две победи в оставащите два мача има шансове за третата позиция, която дава право на участие в елиминациите на Лигата на конференциите. 

Лидер в групата е "Брага" с 9 точки, вторият "Цървена звезда" е със 7, а третият "Мидтиланд" - с 5. В последния си мач "орлите" приемат датчаните.

Още три мача от евротурнирите може да гледате в каналите на bTV Media Group днес. 

От 19:45 ч. по RING "Тотнъм" гостува на "Мура" в Лигата на конференциите.

В 22:00 ч. ще ви покажем два двубоя от Лига Европа. По bTV Action може да гледате "Монако" - "Реал Сосиедад", а по RING - "Олимпиакос" - "Фенербахче".