на живо

Стамен Белчев: Имаме шансове за групите на Лига Европа, не сме се отказали (ВИДЕО)

"Червените" победиха Б36 с 3:1 на "Българска армия"

За първи път от 2011 г. отборът на ЦСКА се класира за плейофа за влизане в групите на Лига Европа. В мач от третия квалификационен кръг "червените" елиминираха Б36 от Фарьорските острови след победа с 3:1 и така следващия четвъртък ще гостуват в Швейцария на "Базел".

След срещата треньорът на "армейците" Стамен Белчев бе категоричен, че тимът му не се е отказал със стигането си дотук и ще се бори за влизане в групите на втория по сила европейски клубен турнир.

"При всички положения има натрупана умора у играчите, но съм доволен съм от показаното и поздравявам момчетата. Тежко е, когато играеш мачове през 3-4 дни, но не трябва това да е извинение. Сега два месеца е прекрасно времето за игра, не е топло. Трябва да се справим по най-добрия начин и не трябва да се извиняваме с това, че играем мачове през 3-4 дни. За някои ситуации умората не е причина да не играем добре, или да не можем да се позиционираме добре.", каза Белчев на пресконференцията след двубоя.

"Мачът с "Базел" се явява като бонус за нас, но в никакъв случай няма да се откажем. Преди това имаме мач с "Локо" Пловдив, така че докато не свърши мача с "Локо" Пловдив, е забранена думата "Базел". Нека се концентрираме върху предстоящия мач в неделя."

"Базел" може да се явява фаворит, но мисля, че ще се възползваме от слабите им страни. Във футбола всичко става", добави Белчев.