на живо

Президентът на "Виляреал": Съдиите си тръгнаха с чанти на "Реал"

Босът на "жълтата подводница" недоволства от съдийството на мача с мадридчани

Собственикът на "Виляреал" Фернандо Роч направи интересно изказване след загубата на неговия отбор от "Реал" Мадрид с 2:3. Бизнесменът твърди, че е видял главния съдия на срещата от 24-я кръг на Ла Лига и неговите помощници да напускат стадион "Ла Керамика" с клубни чанти на "белите", пише испанският "АС".

"Хил Мансано и колегите му напуснаха стадиона с чанти на "Реал" Мадрид. Това не е правилно според мен. Не знам дали той не вижда жълтото по-добре от бялото. Тази дузпа уби мача", каза Роч.

"Виляреал" допусна пълен обрат, след като водеше с 2:0 до 63-ата минута, но в крайна сметка загуби с 2:3. Второто попадение за мадридчани дойде след дискусионна дузпа, осъдена за игра с ръка, която доведе до бурни протести от страна на играчите и щаба на домакините. Роберто Солдадо бе санкциониран с жълт картон, а помощник-треньорът на тима Фран Ескриба бе изгонен.

С тази победа "Реал" си върна първото място в класирането, като вече е с точка повече и мач по-малко от 2-рия "Барселона". "Виляреал" пък се отдалечи на пет точки зад 5-тия "Реал Сосиедад".