на живо

Фабрини на раздяла с ЦСКА: Не се чувствах щастлив (ВИДЕО)

"Опитаха се да ме разубедят, но имам нужда от промяна", каза футболистът

Lap.bg

Диего Фабрини заяви, че не се е чувствал щастлив в ЦСКА и е имал нужда от промяна. Това е и основната причина той да напусне "Българска армия" и да премине в румънския "Динамо" Букурещ.

"Решението е изцяло мое. Всичко в клуба се опитаха да го променят, особено президентът и собственикът на ЦСКА. Всички. Но в този момент от живота ми имам нужда от промяна. Не се чувствам на 100% щастлив, а когато не се чувствам на 100% щастлив, представянето ми не е перфектно", каза той в кратко видеообръщение, публикувано в социалните мрежи.

Фабрини пристигна в ЦСКА през май 2019 г. Той игра в 11 мача, в които не вкара нито 1 гол. "Червените" обявиха днес, че от "Динамо" Букурещ са придобили правата на нападателя, но ще получат процент при последваща продажба на играча.

"Мисля, че за мен, за клуба, за всички решението е най-доброто за мен. Искам да благодаря на всички, на съотборниците си, на всички служители, на ръководството. Искам да благодаря на феновете, защото бяха невероятни. Пожелавам успех на съотборниците си, надявам се ЦСКА да стане шампион. Благодаря за подкрепата и хубавите моменти", заяви още той.