на живо

Опасения за фалшифициране на билети за ЦСКА - "Левски" (ВИДЕО)

За това алармираха от фирмата, разпространяваща талоните за дербито

Опасения за фалшифициране на билети за ЦСКА - "Левски" (ВИДЕО)

За фалшифициране на билети за утрешното дерби от плейофите на Първа лига между ЦСКА и "Левски" алармираха от фирмата, разпространяваща талоните.

"Купува се един билет, прави се на фотошоп или се сканира, пуска се в затворените групи с идеята на някакъв подходящ принтер да се принтира това копие.", каза за bTV Пламен Марков, който е управител на фирмата, разпространяваща билетите за срещата.

Въпреки че всеки билет има уникален баркод, който се сканира на входовете, според организаторите, феновете имат изградена стратегия, чрез която все пак успяват да стигнат до местата си.

При първата полицейска проверка рядко се гледат детайлите на билетите. Така, стига да имат лист в ръка, привържениците лесно стигат до входовете на стадиона:

"Където вече са частните охранители. И там вече, създавайки тази суматоха, шумотевица, да има натиск от задните към предните, за да може да бъдат пропуснати, за да няма напрежение по входовете, което държа да кажа, че няма да се случи, защото всички мерки ще бъдат взети в това отношение.", добавя Марков.

Цялата събрана информация е предадена на полицията. В момента се извършва проверка. На мача имат право да присъстват 18 000 души, днес са продадени малко над 6000 билета.

Срещата на "Васил Левски" започва в 16:15 ч.