на живо

Фаворитът за наследник на Моуриньо го успокоявал след загубата?

Зидан звънял на Специалния заради поражението от "Уест Хем"

Getty Images

Един от спряганите за основен фаворит за наследник на Жозе Моуриньо - Зинедин Зидан, се е обадил на мениджъра на "Манчестър Юнайтед" след поредния провал на тима. 

В събота (29 септември) "червените дяволи" загубиха от "Уест Хем" с 1:3 и са на 10-о място в класирането. След провала Моуриньо е получил обаждане от бившия треньор на "Реал" Мадрид, в което французинът го е успокоил, че не води преговори зад гърба му. Зидан е уточнил, че е бил потърсен от представителите на "Юнайтед", но за момента не проявява интерес към поста, пишат английските медии.

Те съобщават, че настоящата седмица е ключова за бъдещето на Моуриньо начело на тима от Манчестър. "Червените дяволи" играят срещу "Валенсия" във втория кръг от Шампионската лига, а ръководството на отбора е поставило за цел единствено победата.

Освен колебливите резултати на терена, португалският мениджър все още не е прекратил окончателно конфликта с една от звездите на тима - световния шампион с Франция Пол Погба. Нападателят си позволи публично да критикува тактиката на своя наставник. От своя страна Моуриньо му отне капитанската лента.