на живо

Фен на "Челси" отказа да стисне ръката на Кепа (ВИДЕО)

Негативните реакции срещу младия вратар продължават

Twitter

За да хвърли още сол в раната, фен на "Челси" отказа да стисне ръката на Кепа Арисабалага след края на мача срещу "Манчестър Сити". Негативната реакция на запалянкото бе като естествено продължение на шокиращия отказ на младия вратар да бъде заменен от Маурицио Сари преди изпълнението на решителните дузпи. Впоследствие лондончани загубиха мача за трофея за Купата на Лигата с 3:4.

Видео от социалните мрежи показва как след срещата фен на "сините" поздравява всеки един футболист на тима с изключение на 24-годишния Арисабалага.

Вили Кабалеро трябваше да замени испанския вратар в добавеното време, но Кепа реши да покаже на мениджъра Сари, че не иска да излиза. Арисабалага започна да крещи, да маха с ръце и... остана на терена.

Бившият страж на "Атлетик" Билбао успя да спаси само една дузпа и не съумя да реагира подобаващо на относително слабия удар на Серхио Агуеро. 

Потребителите в социалните мрежи измислиха десетки оригинални колажи с бесния Сари край тъчлинията и жестикулиращия Кепа, който не иска да напусне терена... а една легенда гласи, че 14 часа по-късно вратарят все още е на "Уембли".