на живо

Пострадал фен на "Лудогорец": Мислех, че мутренските времена са свършили (ВИДЕО)

Гинка Тодорова застана пред камерата на bTV и разказа за нападението

bTV

Гинка Тодорова е сред привържениците на "Лудогорец", които бяха нападнати край с. Баница от фенове на "Ботев" Враца след мача между двата тима за Купата на България.

Тя застана пред камерата на bTV и разказа с подробности за атаката:

"След мача около село Баница ни настигнаха две или три коли, не мога точно да кажа, защото аз лично видях две. Те използваха, че се наложи да спрем заради животни, които преминаваха през шосето. Може би 8-10 човека наобиколиха колата ни и започнаха да удрят по стъклата на буса и се опитаха да влязат. Оказа се, че са искали да вземат знамето, което бяхме опънали по време на мача. Последваха удари. Удариха и мен, счупиха ми очилата”, сподели тя.

Тодорова поясни, че привържениците на "орлите" са миролюбиви и не са провокирали феновете от Враца: „По никакъв начин не сме предизвикали това брутално, мутренско нападение. Публиката на „Лудогорец” не създава проблеми и е толерантна към всички. Може да не скачаме и да не викаме, но преживяваме всичко, което се случва и се стараем да ходим и на гостуващите мачове”.

„Не мога да приема това, което се случи снощи. Смятах, че мутренските времена отдавна са свършили. Очевидно в този район на България това не е така", допълни тя.

Вижте какво още сподели пострадала Гинка Тодорова: