на живо

Две години по-късно: Фенове отново ще гледат на живо дерби между "Балкан" и "Левски" (ВИДЕО)

Срещата ще бъде излъчена на живо по RING и на сайта btvnovinite.bg от 17:00 часа

Две години по-късно: Фенове отново ще гледат на живо дерби между "Балкан" и "Левски" (ВИДЕО)

Българско баскетболно дерби се задава в Балканската лига. "Балкан" посреща "Левски" утре, 3 ноември, в "Арена Ботевград", а срещата ще бъде излъчена на живо по RING и на сайта btvnovinite.bg от 17:00 часа. 

Близо две години след последния двубой между "Балкан" и "Левски" пред привърженици, сега феновете отново ще могат да присъстват по трибуните.

В залата ще се влиза след предоставяне на зелен сертификат. За всички фенове, които нямат зелен сертификат, един час преди двубоя "Балкан" ще осигури извършване на бързи тестове. Това ще се случва на входа на залата.

Снимка: Lap.bg

"Когато има фенове – и наши, и техни, винаги става една лека закачка между тях, така че това са само неща, които само могат да ни мотивират и да направят мача по-интересен.", коментира Димитър Димитров.

"Балкан" е нашият най-голям дразнител. Дочух това преди години преди един от първите ми мачове срещу "Левски". През годините разбрах какво имат предвид. За нас е важно да продължим с победите. В мача срещу "Левски" ще победи отборът, който има по-висок заряд в играта си.", добави треньорът на "зелените" Небойша Видич.

Снимка: Lap.bg

И двата отбора ще търсят първи успех в турнира. "Балкан" стартира със загуба в Балканската лига, докато за "Левски" ще бъде първи мач в тазгодишното издание на надпреварата.