на живо

Фенове и футболисти на "Левски" с жест към пострадалите от земетресенията в Италия (ВИДЕО)

Българският клуб, който е в близки отношения с "Лацио", бе първият, който взе участие в инициативата

Привържениците и футболистите на "Левски" се включиха в нова инициатива в помощ на жертвите от земетресенията в Италия. Благородната акция, подета от "сините" фенове, този път е насочена към пострадалите в град Норча. В тази връзка играчите на тима разписаха топка, която ще бъде предоставена на търг, а събраните средства ще отидат в помощ на местните жители.

Българският клуб, който е в близки отношения с "Лацио", бе първият, който взе участие в инициативата при първата серия от земетресения. "Левски" откликна, след като привърженици от римския тим се свързаха със своите приятели от "синята" публика.

Именно феновете на римския тим бяха едни от най-засегнатите от природното бедствие, след като земетресението удари областта Сантанджело, която е известна с многото фенове на "Лацио".

През месец септември играчите разписаха резервната небесно "синя" фланелка на тима, на която поставиха надпис "За приятелите ни от Сант Анджело", а днес към Италия се отправи нов клубен артикул, който трябва да помогне на жителите на град Норча.