на живо

Фенове на Меси посрещнаха "Барселона" преди PCR тестовете (ВИДЕО)

Лионел Меси така и не се появи преди първата тренировка

Двама невръстни фенове на "Барселона" привлякоха внимание, докато чакаха футболистите от клуба да се появят на задължителните PCR тестове за коронавирус преди първата тренировка на тима утре (31 август).

Децата бяха облечени с фланелки на Лионел Меси, но останаха разочаровани, тъй като любимецът им изпълни заканата си и не се появи, за да му бъде взета проба. Преди дни той уведоми ръководството на единствения клуб, в който е играл на професионално ниво, че възнамерява да продължи кариерата си в друг отбор.

Снимка: Reuters

Привържениците не се уплашиха от топлото време, като мачуганите дори притичваха пред автомобилите на футболистите. Серхио Бускетс реагира бързо и избегна инцидент с едно от тях.

На базата, за частично успокоение на привържениците, пристигна Луис Суарес. Въпреки че се появиха слухове и за негово напускане, той беше тестван и ще тренира от понеделник.

Снимка: Reuters

Днешният ден беше първи официален работен за новия треньор Роналд Куман. Той застана на поста след загубата на "Барса" с 2:8 от "Байерн" Мюнхен в Шампионската лига и уволнението на Кике Сетиен.

Снимка: Reuters

По време на първата си пресконференция нидерландецът заяви, че иска да гради отбора си около Меси, но аржентинецът явно е на друго мнение.