на живо

Феновете на "Арсенал" като коледни джуджета в София (ВИДЕО И ГАЛЕРИЯ)

Привърженици на "топчиите" от Англия и съседните ни страни организираха шествие преди мача с "Лудогорец"

Феновете на "Арсенал" в България ще носят специални аксесоари на мача срещу "Лудогорец" тази вечер - коледни шапки в червено и бяло, точно като цветовете на клуба. Причината е, че от ръководството на българския шампион обявиха преди дни, че фен артикули на "топчиите" ще бъдат допускани само в сектора за гости на стадион "Васил Левски".

Мачът между "орлите" и "Арсенал" започва в 21:45 ч., като ще бъде предаван пряко по bTV Action. Студиото стартира точно в 21:00 ч. 

Преди срещата българските привърженици на "Арсенал" направиха шествие. Те бяха подсилени от фенове на "топчиите" от Македония, Гърция, Румъния, Унгария, Албания и естествено от родината на футбола - Англия.

Снимка: Lap.bg

През целия ден гостите на столицата се забавляваха по кафенетата и пъбовете в центъра, а малко преди двубоя се отправиха към стадион "Васил Левски", където ще се изиграе мачът.

"Голям кеф е. Всички много се вълнуват. Утре като се събудя ще бъда наистина щастлив човек", заяви Георги Стоянов - член на Управителния съвет на Фенклуб "Арсенал България".

От трибуните мача ще изгледа и Антъни от Лондон, който въпреки че е в инвалидна количка, не пропуска да подкрепя своя любим "Арсенал".

"Ще бъда на похода. След това съм на пистата на стадиона. Обожавам гостуванията.", категоричен е той.

Мача може да гледате пряко по bTV Action от 21:45 ч., а студиото от 21:00 обещава много интересни репортажи и гости.