на живо

Феновете на ЦСКА събраха 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов

Треньорът беше санкциониран заради "уронване на престижа на съдиите"

Lap.bg

Феновете на ЦСКА са събрали 4000 лв. за глобата на Стойчо Младенов и са ги внесли в деловодството на клуба, стана ясно от публикация в социалните мрежи.

Треньорът на "армейците" бе санкциониран за "уронване на престижа на съдиите" сред мача срещу "Локомотив" София от Първа лига.

"Група фенове от различни сектори и фракции самостоятелно събраха сумата за глобата на Стойчо Младенов, която той получи заради интервюто си след мача с "Локомотив" София. Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа. Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и славоблудства. И ще продължим да го доказваме!", написаха запалянковците от "Трибуна Сектор Г".

В четвъртък (9 декември) ЦСКА ще се надява и на подкрепа от трибуните при домакинството си на "Рома" в последния мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Срещата ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч. Коментарното ни студио започва 45 минути по-рано.