на живо

Феновете на ПСЖ: Неймар вън!

Привържениците на френския шампион искат бразилеца да бъде продаден

Reuters

Огромен процент от феновете на "Пари Сен Жермен" искат звездата на тима Неймар да бъде моментално продаден. Това разкрива запитване на "Франс Футбол" в социалните мрежи.

От анкетата става ясно, че 79% от взелите участие в нея не желаят бразилецът да остава. Причината е ясна - продължаващата сапунена опера между него и "Барселона". В името на задействането на трансфер обратно в каталунския тим, Неймар не се появи на старта на предсезонната подготовка на ПСЖ. От ръководството взеха мерки и глобиха звездата си с 375 хил. евро.

Според пресата в Испания треньора Томас Тухел не иска повече драми с Неймар и предпочита най-скъпият футболист в историята на европейския футбол (222 млн. евро при трансфера му от "Барса" с ПСЖ през 2017 г.) да бъде продаден. От "Барселона" проявяват интерес, но се нуждае от финансови средства, за да бъде финализирана сделката. За целта ще трябва да се търсят купувачи на Филипе Коутиньо и Усман Дембеле.

За последно Неймар е забелязан в Торино, където заедно със звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо участва в заснемането на рекламен клип.