на живо

Фенски разногласия в "червено" (ВИДЕО)

Привържениците на ЦСКА са на кръстопът кой отбор да подкрепят. Възможно ли е в крайна сметка да се обърнат и срещу Васил Божков, и срещу Гриша Ганчев?

bTV

Въпреки декларацията на НОВЕ Холдинг АД - собственост на бизнесмена Васил Божков, относно желанието му да оздрави автентичното дружество ПФК ЦСКА АД и същевременните успехи на новия ЦСКА-София на Гриша Ганчев на подготвителния лагер в Австрия, феновете на „армейците” сякаш вече не знаят кой отбор да подкрепят.

Видео:


Снимка: БГНЕС
В края на миналия месец феновете на ЦСКА от националния форум на „червените” привърженици първо се обявиха против присъствието на Васил Божков в клуба, а след това и го приканиха да не внася оздравителен план за старото дружество.

Днес, въпреки победата си над полския шампион Легия в събота, новият клуб ЦСКА-София също има своите безапелационни противници сред феновете.
Снимка: bTV
В призиви в социалните мрежи, форуми и графити по софийските улици запалянковците се обявяват против Гриша Ганчев и обединението на Литекс и ЦСКА.
Въпреки това ЦСКА-София ще играе в Първа професионална лига от есента и продължава подготовката си на австрийска земя с мач срещу ФК Краснодар на 7 юли.

Това са само детайли от цялостната объркана картина, олицетворяваща един от най-големите български клубове в момента. Картина, която до голяма степен вбесява "червените" фенове, които все по-често демонстрират явно позициите си. Какви ще бъдат следващитe действия на привържениците на "армейците" и ще бъдат ли дори по-крайни те – предстои да видим.