на живо

Фернандо Каранга: Искам да си тръгна от ЦСКА поне с една титла

Първенството е дълго и накрая мисля, че ще се зарадваме, добави бразилският голаджия

Lap.bg

Бразилската голова машина на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че иска да спечели поне една титла с "червените" преди да си тръгне.

"Аз не мисля за трансфери. Има хора, които се грижат за тези неща. Откакто съм дошъл казах, че най-важното нещо е ЦСКА. Искам да си тръгна от тук поне с една титла.", каза той.

"Ние приемаме нормално равенството с "Левски". Не можем да печелим всеки път, защото не сме "Барселона". Трябва да вдигнем глава и да продължим напред."

"Левски" се защитаваха добре. Знаеха, че ако ме оставят дори веднъж на позиция мога да вкарам. Дербито свърши и сега най-важното е следващия мач."

"ЦСКА не е само Каранга, ние сме отбор. Когато противниците се защитават добре трябва да помислим и за други варианти да вкараме гол."

"Лудогорец" и ние ще загубим точки до края и за това трябва да гледаме към предстоящите мачове, а не да се връщаме назад. Първенството е дълго и накрая мисля, че ще се зарадваме."

"Все още не мисля за трансфер. Бих играл в Турция, защото там имам приятели и ми казват много добри неща за тази държава", заяви Фернандо Каранга.

Тагове: