на живо

Финал преди финала: Египет и Камерун в сблъсък за място в най-важния мач в Африка

Гледайте полуфинала от турнира за Купата на африканските нации пряко по RING днес (3 февруари)

Съдбата може да бъде благосклонна, може да бъде и жестока. Понякога във футбола не се случва така, както искаме и сме принудени да гледаме дългоочаквано дерби преди самия финал. 

Египет срещу Камерун е вторият полуфинал в турнира за Купата на африканските нации. Може да го гледате пряко по RING от 21:00 ч. днес (3 февруари). 

Домакините ще се изправят срещу "фараоните", за да определят кой ще е съперник на Сенегал в битката за трофея в неделя (6 февруари). 

От една страна домакините със сигурност искат да зарадват атрактивните си привърженици, а това преминава през отстраняването на Египет. 

Снимка: Reuters

Мохамед Салах - звездата на "фараоните" вече няколко пъти заяви, че единствената му цел е да спечели титлата, която липсва в богатата му колекция. 

Какво казва статистиката? Египет има 7 титли дотук и е рекордьор. Камерун е с 5 триумфа, така че мястото на финала е от огромно значение в тази битка. 

Снимка: Reuters

"Фараоните" имаха колебливи моменти в шампионата, но все пак са фаворити. "Непобедимите лъвове" са убедени, че у дома и стените (в случая трибуните) помагат!

Предстои ни истинско зрелище! 

Не пропускайте Eгипет - Камерун, пряко по RING от 21:00 ч. днес (3 февруари)!