на живо

Вместо загрявка: Фюри показва как ще "напляска" Уайлдър (ВИДЕО)

Двамата боксьори имат коренно различна представа за подготовка в съблекалнята

Twitter

След седем рунда, няколко тежки крошета и технически нокаут, Тайсън Фюри изкачи световния връх в бокса за втори път, довършвайки започнатото още през декември 2018 г. Екстравагантният британец отне пояса на Дионтей Уайлдър, а по пътя към титлата на Световния боксов съвет (WBC) пребори депресия и наднормено тегло.

Снимка: Reuters

Успехът срещу Бронзовия бомбардировач му отвори пътя към мач срещу Антъни Джошуа за обединяването на всички пояси в тежка категория. Двубой, на който много държи и промоутърът Еди Хърн.

Фюри вече отпразнува подобаващо титлата в нощен клуб, а няколко часа след победата срещу Уайлдър, в социалните мрежи се появиха любопитни кадри от загрявките на двамата боксьори преди да се качат на ринга в "Медисън Скуеър Гардън".

С типичния си непукизъм Фюри се настройва за мача с танци. Облечен в шарен панталон, Циганския крал се смее и показва с движения на ръцете си точно как "ще напляска" Уайлдър.

Докато британецът прави демонстрацията пред антуража си в съблекалнята, на друг екран се вижда 34-годишният американец, който загрява за двубоя с пределна концентрация.

На друг клип от съблекалнята преди мача, 31-годишният Тайсън Фюри слуша Джеймс Браун и прави танцови стъпки, облечен по боксерки и тениска.

 
 
 
View this post on Instagram

This was Tyson Fury before he had to fight the then 42-0-1 Deontay Wilder... just dancing. (via @kugancassius)

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on