на живо

Фюри: Продължавайте да си миете ръцете, мързеливци!

Боксьорът организира безплатни онлайн тренировки - всеки ден в 11:00 ч.

Един от най-колоритните боксьори в тежка категория - Тайсън Фюри, е и един от многото спортисти, които приеха борбата срещу коронавируса присърце.

Веднага, след като във Великобритания бяха въведени извънредни мерки, Циганския крал отправи видеопослание към сънародниците си. "Слушайте, Борис (Джонсън)!”, гласеше призивът, с което Фюри помоли хората да останат по домовете си и да не излизат без конкретна причина.

Почти ежедневно боксьорът напомня да бъдем отговорни. С шеговит колаж в "Инстаграм" шампионът призова "Продължавайте да си миете ръцете, мързеливци, важно е!”

За да разведрява своите последователи и фенове, той започна да организира тренировки на живо, към които дигитално може да се присъедини всеки. В тях се включва цялото семейство на Фюри, а съпругата му Парис също е изключително старателна.

Вчера двамата напомниха, че заниманията тази седмица започват всеки ден в точно в 11:00 ч. (българско време, 9:00 ч. британско) в профила на Фюри в "Инстаграм". Дори и да не тренирате с него, шоуто е гарантирано!

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: