на живо

Фланелки като първите и тържества от ранни зори за юбилея на ЦСКА

Официалните чествания започват 2 часа преди мача с "Лудогорец"

cska.bg

Грандиозен празник през целия ден са подготвили от ръководството на ЦСКА, за да отбележат 70-годишнината от създаването на клуба. Той ще бъде организиран на 5 май, а кулминацията е мача срещу "Лудогорец" на националния стадион "Васил Левски".

Билетите за спектакъла вече са в продажба. Те струват съответно:

- Сектор "А" - 19,48 лева
- Сектор "Б" - 7 лева
- Сектор "В" - 19,48 лева
- Сектор "Г" - 7 лева
- ВИП ложа - 1948 лева - всеки, който си закупи билет от 1948 лева, ще получи грамота и лимитиран комплект луксозни подаръци в знак на благодарност към подкрепата за клуба.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно. 

От клуба апелираха привържениците да си купуват билети за всички сектори, тъй като се подготвя впечатляваща хореография на целия стадион.

От утре (31 март) в магазина на клуба и в офиса на администрацията на стадион "Българска армия" ще бъдат пуснати в продажба 1948 тениски - реплика на първоначалната фланелка, с която са играли "червените". На нея ще бъде поставена емблемата, избрана по-рано през седмицата от привържениците. Екипът ще е на цена 30 лв., а при голям интерес и изчерпване, ще бъдат пуснати още бройки. Продажбата започва от 14:00 ч. до началото на мача с "Ботев" Пловдив в 20:00 ч.

Със същата фланелка ще излязат на терена и футболистите срещу "Лудогорец".

Снимка: cska.bg

Иначе същинският празник започва в 10:00 ч. на 5 май. Тогава на стадион "Българска армия" ще бъде организиран турнир по мини футбол с фенове и бивши състезатели на клуба

Празненствата на стадион "Васил Левски" започват в 18:00 ч. Тогава ще бъдат наградени около 400 спортисти от клубовете на "червените"

В 19:15 ч. пък ще бъдат пуснати последните зрители на трибуните.

Мачът започва в 20:00 ч.

Празненствата по случай 70-годишнината от създаването на ЦСКА ще бъдат част от инициативата "София - Европейска столица на спорта 2018".