на живо

Френски журналист за ПСЖ: Шефове няма, треньор няма, Неймар е на ръба на алкохолизма

Даниел Раиоло със скандални разкрития за атмосферата във френския гранд

Reuters

Какво е настроението в съблекалнята на "Пари Сен Жермен"? Футболните фенове се чудят дали суперзвездите на френския гранд изобщо се поглеждат и си говорят, след онзи злополучен реванш срещу "Реал" Мадрид от осминафиналите в Шампионската лига, който доведе до отпадане. И след изненадващата загуба с 0:3 от "Монако". 

Според журналиста Даниел Раиоло колкото и апокалиптични сцени да си представяме, те са нищо в сравнение с действителността. 

"ПСЖ вече не е отбор. Там няма обща връзка, която да ги обединява. Треньорът не съществува, президентът мълчи. Тотално бедствие! Някой трябва да предприеме нещо! Леонардо го няма, Насер Ал-Хелаифи също. Нищо, пълно поражение", заяви той.

Снимка: Getty Images

Явно най-фрустриран от пораженията е бразилецът Неймар, а според Раиоло той търси утеха в... алкохола.

"Неймар вече почти не тренира, пристига в жалко състояние, на ръба на алкохолизма е. Той жадува за отмъщение, има тотален разрив между клуба и съблекалнята. Феновете вече дори не се вълнуват от изпълненията на Неймар. Те трябва да му подпишат чека и да се разделят с него, защото нанася само щети на клуба", заяви журналистът.

Снимка: Reuters

ПСЖ изпусна шанса си за трофей от Шампионската лига, но във френската Лига 1 е убедителен лидер с преднина от 12 точки. 

Снимка: www.asmonaco.com