на живо

Футболист на "Хамбургер" скочи на трибуните, за да бие фен (ВИДЕО)

Тони Лайстер не остана доволен от критиките след срещата с "Динамо" Дрезден

10 000 човека присъстваха по трибуните на мача между "Хамбургер" и "Динамо" Дрезден от първия кръг от турнира за Купата на Германия, но само един от тях изпита гнева на футболист на терена.

Тони Лайстер от "Хамбургер" пренебрегна всякакви противоепидемични мерки, както и приличното поведение, качвайки се сред зрителите, за да търси саморазправа с фен на "Динамо" Дрезден.

Тимът на защитника загуби с 1:4 и явно поражението, съчетано с неприятните подвиквания от трибуните, е опънало нервите на 30-годишния футболист, който всъщност е роден в Дрезден и е играл за тима в периода 2010-2014 г.

Лайстер намери привърженика в тълпата, хвана го с ярост, но останалите фенове се намесиха и ги разтърваха. 

След инцидента футболистът уточни в социалните мрежи, че е потърсил саморазправа, след като е чул обидни подмятания към семейството си.

"Беше лош удар под кръста. Споменаваха се семейството ми, съпругата ми и дъщеря ми. В този момент не успях да сдържа нервите си, особено след този емоционален за мен мач", написа Лайстер.

На мача присъстваха точно 10 053 души - най-многобройната публика след принудителната пауза в германския футбол заради пандемията от коронавирус през сезон 2019/2020.