на живо

Футболисти на "Ейбар" се извиниха за порноклип

Антонио Луна и Серхи Енрич вбесиха феновете с оргия в интернет

Двама футболисти на испанския "Ейбар" - Антонио Луна и Серхи Енрич, си навлякоха огромни неприятности. Те си спретнали оргия с няколко дами и я заснели. Клипът обаче изтече в интернет и постави под сериозен натиск както самите играчи, така и за клуба.

Наложи се Луна и Енрич да поднесат официални изявления заради гневната реакция на феновете. Те обаче уточниха, че не са сторили нищо лошо, а просто няколко възрастни хора са се наслаждавали на свободата, която притежават.

„Искрено съжаляваме, че този акт на лични преживявания е станал достояние на феновете без нашето съгласие. Съжаляваме за евентуалните вреди, които нашият имидж и имиджът на клуба са понесли от тези кадри. Знаем, че като професионални футболисти поведението ни трябва да служи за пример на децата и точно затова съжаляваме искрено за този случай“, гласи извинението на Луна и Енрич.

От клуба обаче бяха безкомпромисни и извадиха развратниците от състава. А по-толерантните запалянковци намериха туит от стар мач, в който се обяснява как Луна е подал на Енрич на празна врата...