на живо

Футболистите и ръководството на "Левски" почетоха Гунди с венци (ГАЛЕРИЯ)

Церемонията на стадион "Георги Аспарухов" даде начало на честванията на 75-годишнината от рождението на "синята" легенда

Футболистите и ръководството на "Левски" поднесе венци на паметника на Георги Аспарухов-Гунди по случай 75-годишнината от рождението на легендата на "сините".

Съпровождани от капитана Божидар Митрев и младата надежда на тима Станислав Иванов, всеки един от играчите и треньорския щаб остави цвете до паметника на Гунди пред сектор "А" на стадиона, носещ неговото име.

Снимка: Lap.bg

В церемонията се включиха и легендите на тима, както и деца от школата. Феновете също уважиха церемонията и отдадоха почит на своя любимец.

Поднасянето на венци откри програмата за деня, който е посветен на Георги Аспарухов. В чест на нападателя ще бъде валидирана и марка от Български пощи. Пред стадиона пък ще бъде открит увеселителен парк за най-малките фенове. 

Снимка: Lap.bg

Кулминацията в днешния ден е мачът от Първа професионална лига между "Левски" и "Ботев" Пловдив. По време на срещата ще бъде обявен и съперникът на "сините" за мача в чест на Гунди през август.