на живо

Гарет Бейл като... Рапунцел

Феновете го оприличиха на Цар Лъв

Reuters

В последните месеци Гарет Бейл беше зает с това да седи на резервната скамейка в "Реал" Мадрид, да играе голф и да... пуска дълга коса.

Футболистът, който най-често виждаме на и около терена с опашка на главата, демонстрира визия, напомняща на приказната героиня Рапунцел по време на сутрешната тренировка на националния отбор на Уелс днес (3 септември). 

Снимка: Reuters

Снимките са наистина впечатляващи и си личи, че Бейл скоро не е посещавал фризьор за да му "вземе връхчетата".

Футболните фенове не останаха безучастни към кадрите и веднага реагираха със забавни коментари в социалните мрежи.

"Не знам защо тези снимки на косата на Бейл ме шокират толкова много, но... това са фактите", чуди се потребител на "Туитър".

"Сега знаете защо Зинедин Зидан не го пускаше в игра", пише друг. Треньорът на "Реал" Мадрид от своя страна от години е с гола глава.

"Не ме интересува какво казват хората. Мисля, че Гарет Бейл е най-подходящ да изиграе ролята на злодея Скар в новата версия на "Цар Лъв", препоръчва трети.

А четвърти го сравнява с друг герой от анимационния филм - Муфаса.

В последните мачове на "Реал" Мадрид Гарет Бейл демонстрираше пълна незаинтересованост към случващото се на терена, въпреки че беше на резервната скамейка. Информация за негов трансфер в друг отбор на този етап липсва.

Футболистите от националния тим на България пък ще могат да видят косата на Бейл, както и самия него и съотборниците му, в неделя (6 септември). Тогава "лъвовете" ще гостуват на Уелс за втория си мач от Лигата на нациите.