на живо

Гаскойн излезе от болницата, но е разорен

Бившият футболист профукал 14 милиона паунда

БГНЕС

След 5 дни в болницата Пол Гаскойн бе изписан. Той веднага бе спипан от папараци пред квартирата си, от която се очаква да бъде изгонен, след като съседи многократно са се оплаквали от шумотевицата, която се вдига нощем.

Припомняме, че преди няколко дни Газа бе прибран в болница, след като бе заварен на тротоара в безпомощно състояние, с шише водка в ръка.

С изписването от болницата обаче проблемите пред бившия играч едва ли се изчерпват. Според негови близки той е тотално разорен, след като е пропилял състояние от 14 милиона паунда в пиене, леки жени и неуспешни инвестиции.

Още преди 5 години, Гаскойн бе останал с последните си 250 000 паунда, твърдят негови близки. При липсата на нормални доходи в момента, бъдещето на бившата звезда изглежда крайно неясно.

Газа става милионер още през 1988, когато е трансфериран от Нюкасъл в Тотнъм. През 1992 отива в Лацио, където печели по 1,25 милиона паунда годишно, а освен това подписва и дебели спонсорски договори. 3 години по-късно идва трансфер в Рейнджърс със заплата от милион британски лири на година. През 1998 пък отива в Мидълсбро, където прибира по "скромните" 30 000 паунда седмично.

Години по-късно от всичките тези пари не е останало нищо, а 47 годишният англичанин изглежда в пълна безизходица

 

 

Тагове:

гаскойн