на живо

Гениална асистенция на Лео Меси срещу шампиона на Англия (ВИДЕО)

"Барселона" можеше да загуби спечелен мач

БГНЕС

"Барселона" продължава победния си ход в International Champions Cup. Шампионът на Испания надигра "Лестър" с 4:2 в Стокхолм и запази шансове да спечели турнира. 

Отборът на Луис Енрике игра силно през първото полувреме, след което водеше с 3:0. Продуктът на академията на Барселона Мунир откри резултата след великолепен пас на Лионел Меси, който бе в основата на всички опасности пред вратата на английския шампион преди почивката. 

Луис Суарес покачи на 2:0, след като финтира двама противници в наказателното поле. Малко преди почивката Мунир отбеляза втория си гол в срещата и общо трети за него от началото на турнира.

Най-скъпият играч в историята на "Лестър" Ахмед Муса се развихри след появата си през втората част и намали на 2:3. Това се случи в момент, в който английският тим владееше инициативата, а играта на каталунците на вървеше. 17-годишният юноша на "Барселона" Рафа Мухика обаче не допусна тимът му да изпусне преднина от 3 гола и оформи крайния резултат в 84-ата минута. Всички попадения от двубоя може да видите тук.

След два изиграни мача в турнира каталунският гранд има 6 точки в актива си и изостава с 3 зад временния лидер "Пари Сен Жермен". "Блаугранас" ще триумфират в надпреварата, само при положение че надиграят "Ливърпул" с 4 гола разлика в последната си среща от надпреварата. Двубоят на стадион "Уембли" е в събота и ще бъде излъчен пряко в ефира на RING от 19:15 часа.