на живо

Георги Дерменджиев: Караме подред "Жалгирис", "Левски", ЦСКА... (ВИДЕО)

"Милсами" ни е обеца, каза Светослав Дяков

Lap.bg

"Обикновено треньорите винаги сме доволни от лагерите, но когато започне първенството и когато мине мачът с "Жалгирис", тогава ще се разбере какво сме отработили", бяха първите думи на треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след завръщането на отбора от Австрия, където премина част от подготовката.

"Орлите" ще се изправят срещу литовския клуб във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Първият мач е на 12 юли, като "Лудогорец" гостува, а на 19 юли е реваншът в Разград.

"Отборът още не е готов. Имаме още малко време, в което мисля, че можем да вдигнем нивото. Готвим се последователно. Жребият е нашата съдба. Първо мислим за "Жалгирис", а след това "Левски" и ЦСКА", беше категоричен Дерменджиев.

"Имаме още 10 дни и малко неща за доизчистване. Най-важното е, че приемаме нещата сериозно и с голяма доза концентрация. Знаем, че ни чака тежък мач като гости, но сме сигурни, че ще излезем победители. "Милсами" ни стои като обеца, както и двете влизания в Шампионска лига. Всички сме мобилизирани да преминем първия кръг и тогава вече ще мислим за другите отбори", заяви капитанът Светослав Дяков.