на живо

Георги Дерменджиев: Рутината ще окаже влияние (ВИДЕО)

Сисиньо и Джоди Лукоки притесняват треньора преди реванша срещу "Апоел" Беер Шева

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев ще разчита на рутината и опита на своите играчи в европейските клубни турнири за утрешния мач на тима срещу "Апоел" Беер Шева от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Реваншът ще се играе в Разград, а шампионите имат да наваксват два гола изоставане.

"Има опасност мотивацията да бъде на такова ниво, че да има нервност поне в началото на двубоя, но в крайна сметка мисля, че рутината, която имаме в международните мачове, ще си окаже влияние", каза Дерменджиев. 

Той е уверен, че тимът му има сили да се класира напред, въпреки загубата в Израел, а доказателството е мачът от миналогодишната кампания срещу "Цървена звезда".

"Ще ви дам пример - знаете мача със "Звезда". Тук беше 2:2, в Белград поведоха с 1:0, стигна се до продължения и ние продължихме успешно. Това е футболът", каза Дерменджиев.

Двама футболисти са под въпрос за утрешната среща - Сисиньо и Джоди Лукоки. Специалистът ще прецени дали да ги използва след консултация с медицинския щаб на "орлите".