на живо

Георги Дерменджиев: Времето за подготовка не е достатъчно (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

"Лудогорец" замина на тренировъчен лагер в Турция

"Лудогорец" замина за Турция, където ще проведе своя подготвителен лагер през зимната пауза. На летище "София" отсъстваха голяма част от чужденците, които ще се присъединят към тима директно в Турция.

Избраният за треньор номер едно на България за 2016 г. Георги Дерменджиев заяви, че очаква една максимално ефективна подготовка въпреки краткия период, с който разполага тима.

„Времето не е достатъчно, но трябва да се справим, ще подготвим максимално добре отбора за вътрешното първенство и за Лига Европа. Вече започнахме да разучаваме "Копенхаген", ще ги наблюдаваме и на живо", каза Дерменджиев.

"Лудогорец" представи две нови попълнения през тази зима - вратарят Ренан дос Сантош и нападателят Жоао Пауло. Относно привличането на още нови играчим 62-годишният специалист сподели:

„Трансфери ще правим, евентуално, ако имаме изходящи такива.”

Шампионите ще останат един месец в южната ни съседка. Освен за предстоящите мачове в българското първенство, "Лудогорец" ще се готви и за сблъсъка с "Копенхаген" в 1/16-финалите в Лига Европа.

В Турция "орлите" ще изиграят 8 контроли. Сред съперниците са "Зоря" Луганск, "Бате Борисов" и "Марибор". Разградският тим ще се прибере в България на 8 февруари, а първият мач ще бъде от Първа лига срещу "Монтана".