на живо

Георги Дерменджиев: Взехме си поука, няма да избягаме от нашия стил

"Лудогорец" приема "Арсенал" на "Васил Левски" във вторник. Мачът ще бъде предаван пряко по bTV Action от 21:45 ч.

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев е убеден, че отборът му си е взел поука след разгромното поражение с 6:0 от "Арсенал" в Лондон.

"Изкарали сме достатъчно поуки от предишния мач, няма да избягаме от нашия стил, но ще играем по-предпазливо", каза специалистът на официалната пресконференция преди двубоя.

Дермендиев добави, че няма проблеми с контузени играчи и само Витиня със сигурност ще пропусне срещата във вторник.

Според наставника основната разлика между двата мача с "артилеристите" ще бъде, че неговите играчи вече знаят какво да очакват от футболистите на "топчиите": "Този "Арсенал" е много различен, в перфектна форма е и дори може да стане шампион на Англия, но ние ще направим всичко възможно да зарадваме нашите фенове и да играем добър футбол".

Нападателят на "Лудогорец" Клаудиу Кешеру също взе участие в пресконференцията и заяви, че ще се радва, ако започне като титуляр срещу "артилеристите": "Треньорът ще реши, но аз съм готов от началото на сезона и се надявам да получа шанс'.

"Със сигурност не можем да се представим по-зле от първия мач и онова 6:0. Сега ще бъдем по-концентрирани", каза Кешеру.

Мачът между "Лудогорец" и "Арсенал" е във вторник от 21:45 ч. и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Коментарното студио започва в 21:00 ч.