на живо

Георги Домусчиев: "Лудогорец" показа, че е по-класният отбор (ВИДЕО)

Съсобственикът на "орлите" похвали футболистите и пожела успех на "Левски" и "Ботев" Пловдив

bTV

Съсобственикът на "Лудогорец" Георги Домусчиев остана доволен от показаното от неговия отбор при победата с 4:1 срещу "Жалгирис" в реванша от втория предварителен кръг на Шампионската лига. 

"Лудогорец" определено е по-класният тим. Този мач футболистите бяха доста стегнати, видяхме преобразен "Лудогорец". Вкарахме четири гола, изпуснахме една камара положения. Не знам дали не ни отмениха редовен пети гол. Няма как да не си притеснен, когато падаш с 0:1 и си загубил първия мач с 1:2", каза Домусчиев след края на срещата в Разград.

"Имаме силен състав. За да направим трансфер, привлеченият футболист трябва да е над тези, които имаме, което е доста трудно", поясни той.

Босът не пропусна да пожела успех на останалите ни евроучастници - "Левски" и "Ботев" Пловдив, които утре излизат в битка за прескачане на втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Пожелавам успех на "Левски" и "Ботев" Пловдив. Силно се надявам и им пожелавам успех. Нека има български отбори в Европа. Това е полезно и за нас", допълни Георги Домусчиев.