на живо

Георги Георгиев: Героят беше целият отбор (ВИДЕО)

"Вече сме забравили мача с Италия, следващият чука на вратата"

Вратарят на националния отбор по футбол Георги Георгиев заяви, че не се чувства големия герой при равенството 1:1 с Италия в световна квалификация. Въпреки че направи няколко блестящи спасявания, стражът определи своите съотборници за герои и добави, че "лъвовете" вече гледат към следващия си мач от пресявките - домакинството на Литва в неделя.

"Героят беше целият отбор, при положение, че играха така добре и се бориха в защита. Аз не се смятам за герой. Целият отбор се стара и даде всичко от себе си, за да можем да се поздравим с положителен резултат.", заяви Георгиев.

"В мачове с такива отбори за 10 минути могат да ти вкарат и 3 гола, така че, ако изгубиш концентрация, и за части от секундата, може да стане беля. Във всичките 90 минути всички бяха на ниво. Това беше решаващото, за да си тръгнем с хикс."

"В момента вече сме го забравили този мач, защото следващият чука на вратата, който е, смело мога да кажа, по-важният мач в този цикъл, защото ако направим различно от победа, ще се счита за лош резултат."

Снимка: Reuters