на живо

Георги Йомов: Бяхме по-добрият отбор. Допуснахме глупави голове

Надявам се да продължим да радваме феновете, заяви футболистът на ЦСКА

Георги Йомов: Бяхме по-добрият отбор. Допуснахме глупави голове

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов заяви, че неговият тим е бил по-добър на терена на стадион "Васил Левски" в София, въпреки загубата с 0:2 от "Клуж".

"Червените" играха с румънския шампион в първия кръг на Лига Европа, като за българския отбор това беше своеобразно завръщане към участието му в евротурнирите след 10 години пауза.

"Бяхме по-добрият отбор на терена. Допуснахме глупави голове. Но това е положението. Продължаваме напред в групата, за да се преборим да постигнем победи. Всеки един мач го играем като за последно и не мисля, че е имало колебания в мен или моите съотборници. Според мен искахме победата до край. Всеки един футболист мечтае да играе в Европа, на тази сцена. Всеки един от отбора е доста мотивиран в тези мачове", заяви Йомов след срещата.

Той каза, че самото класиране в четворката е своеобразен успех за тима и се надява със съотборниците му да продължат да радват "червените" фенове.

"С това, което постигнахме - да сме в групите на Лига Европа, доста зарадвахме феновете. Има още мачове и ще направим всичко възможно да продължим да ги радваме", заяви той.