на живо

Георги Тодоров: Нямахме късмет, поздравявам момчетата за старанието (ВИДЕО)

"Не успяхме да зарадваме Живко Миланов с победа, която мисля, че заслужавахме.", заяви треньорът на "Левски"

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров поздрави играчите си за старанието, въпреки че тимът му отпадна в полуфиналите за Купата на България след равенство 0:0 с "Локомотив" Пловдив. "Железничарите" ще спорят за трофея, тъй като спечелиха първия двубой с 2:0.

"Днес на "Левски" не достигнаха голове, нищо повече. Мисля, че момчетата се стараха много, дадоха всичко. Това е в момента нивото, което имаме. Мисля, че особено през второто полувреме не мога да бъда и грам недоволен от това, което видях. Голямо желание, но за съжаление не успяхме да зарадваме Живко Миланов с победа, която мисля, че заслужавахме."

 

Снимка: lap

"Както видяхте, през второто полувреме вратарят на "Локомотив" прояви майсторство, но и нямахме късмет. Не виждам аз да не сме си вярвали, особено през второто полувреме. Просто вратарят на "Локомотив" ни отказа. Спаси такива неща... А грешните пасове са плод на времето, на терена, донякъде и на майсторството, разбира се."

"Имаме ограничено време до края на сезона и трябва на всеки да се даде шанс да играе, за да преценя следващия сезон дали ще могат да помогнат на "Левски" или не. Всеки мач ще се преценява, защото абсолютно всички ще играят."

"Още от първия ден казах, че тежко ще се работи. Като не са получавали нещо, не можеш по никакъв начин да ръководиш процеса. Когато някой сгреши, трябва да му наложиш глоба. Аз мога ли да наложа на някого - не. Трябва само с приказки, но българинът невинаги разбира от приказки, за съжаление."

Снимка: lap

Тагове: