на живо

Георги Тодоров: Обида за треньора е Михайлов да е в това състояние (ВИДЕО)

"С всеки мач намаляваме", притеснен е треньорът на "Левски"

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров заяви, че не прави планове да разчита на Николай Михайлов за вратарската позиция до края на сезона. След като Милан Миятович напусна, "сините" могат да разчитат само на Георги Георгиев. 

Николай Михайлов се завърна на стадион "Георги Аспарухов" през 2018 г.

"Николай Михайлов за този мач няма да попадне в групата. За другия най-вероятно ще бъде в групата. Трябва да свали още няколко килограма. За мен е обида за треньора да го допуснат по този начин. И в него има вина. Как сега да сваля килограми. То е и до отношение и до ултиматуми", заяви Тодоров на традиционната си пресконференция преди мач.

В събота (4 юли) "Левски" приема "Славия". Треньорът на "сините" не скри, че проблемите му продължават.

"Всеки един футболист в момента е важен. С всеки изминал мач намаляваме като състав. В момента най-лесно е формирането на групата, защото сме точно 18 човека. Проблем има Здравко Димитров. На Спиерингс му се роди момче. Той днес не беше на тренировка. Ще бъде за мача. Ако бъде готов да помогне, ще бъде добре. Специално за групата ми е най-лесно и вероятно никой няма да се сърди вече", заяви Тодоров.

Снимка: Lap.bg

"Последната седмица момчетата тренираха с известно настроение. Не, че нещо се е променило. Може би победата в Стара Загора ни върна самочувствие в известна степен. Ако победим, ще осмислим победата в Стара Загора. Ако не победим, трудът ни от Стара Загора ще отиде на вятъра. Проблемите са комплексни. Сега ми е най-трудният период", заяви треньорът преди мача със "Славия".

В предишната среща "сините" победиха "Берое" с 2:1.

"Славия" играе по-добре навън, отколкото вкъщи. Раздават се до края. Очаква ни тежък мач. Трябва да ги пресираме и да не им даваме свободни пространства. "Славия" с българите спечели една купа, ние от 10 години не сме спечелили нищо, а толкова чужденци минаха през клуба", заяви още Тодоров.