на живо

Георги Тодоров продължава да води тренировките на "Левски" (ВИДЕО)

"Сините" остават без треньор и днес

Георги Тодоров продължава да води тренировките на "Левски" (ВИДЕО)

"Левски" продължава да е без треньор. И днес (3 ноември) "сините" излязоха на тренировка, водени от наставника, който преди седмица подаде оставка - Георги Тодоров, и неговия помощник Живко Миланов.

За нов треньор на тима е спряган Славиша Стоянович. Все още обаче той не е пристигнал у нас, за да договори условията си за работа. Словенският специалист вече веднъж беше начело на "Левски". През 2018 г. той води тима в 19 мача, в които записа 12 победи, 2 равенства и 5 загуби. 

Снимка: Lap.bg

Ако пристигне на стадион "Георги Аспарухов", Стоянович ще трябва да се справя с тежка ситуация. В момента "сините" са на 12-о място в класирането след само 3 победи в 11 мача. Освен това финансовите проблеми продължават и клубът се издържа от дарения. Ситуацията в столичния гранд е такава от началото на годината, когато бяха приети промените в Закона за хазарта, които засегнаха основния спонсор на тима - компания за лотарийни игри, собственост на бизнесмена с няколко обвинения от българската прокуратура Васил Божков.

Снимка: Lap.bg

"Ще видим. Няма какво да чакате", беше лаконичният коментар на собственика на мажоритарния пакет акции на клуба - Наско Сираков.

В последния си мач тимът загуби с 0:1 от "Лудогорец" и остава без победа срещу този съперник в Разград от 2013 г. насам. 

Снимка: Lap.bg

В следващия кръг "Левски" приема носителя на Купата "Локомотив" Пловдив. Мачът е на 7 ноември.

Снимка: Lap.bg