на живо

Георги Тодоров: Разочарован съм, че не успяхме да зарадваме Сираков (ВИДЕО)

"Играчите са уморени, не виждам изход от това състояние"

Георги Тодоров: Разочарован съм, че не успяхме да зарадваме Сираков (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров говори пред медиите след зрелищното равенство 3:3 с ЦСКА в дербито от плейофната фаза в Първа лига. На националния стадион "сините" повеждаха на два пъти, но "армейците" в крайна сметка се добраха до точката. След края на мача Тодоров, който замени на поста Петър Хубчев, заяви, че е разочарован от равенството и съжалява, че отборът не е успял да зарадва с победа собственика Наско Сираков.

Тодоров изрази притеснение, че играчите му са уморени след подновяването на сезона, който бе прекъснат за три месеца заради пандемията.

Снимка: Lap.bg

"Шест гола в два мача. Това е положително, само че и допуснахме четири. Това не е добре. Ние нямаме друг избор, стараят се момчетата, но по никакъв начин не мога да ги оставя малко поне да отдъхнат. За кой ли път вече, клише е - но трябват във вторник (полуфинал-реванш за Купата) само хора с характери. Ако започнем мача, както този с ЦСКА, мисля че няма да постигнем това, за което мечтаем. Резултатът - 2:0, е добър за "Локомотив" Пловдив, но не е невъзможно да се получи положителен резултат за нас.", заяви Тодоров.

"Г-н Сираков ме поздрави. Казах му, че съжалявам, че не успяхме да го зарадваме с победа. Аз сега много съжалявам, защото знам какво означава мачът "Левски" - ЦСКА."

Снимка: Lap.bg

"Предстои да си направя изводите, още съм под емоциите и съм много разочарован, защото не виждам изход... Вече е крайно време в "Левски" да има политика клубът, да прави селекция така, както иска да се играе, а не всеки треньор, като дойде, да доведе по десетина човека и после да се оправяме кой как знае... Ще прави селекцията собственикът, ако трябва, или спортният директор, ако бъде назначен."

"Не виждам изход от това състояние, което е - уморени хора. Нашите хора са следвали препоръките на щаба и само две седмици са били във фитнеса. Наистина уморени хора, аз ги виждам на тренировка. Няма никаква свежест, това ме притеснява. Като е уморен човекът, какво настроение да има... Не мога да кажа, че липсва желание у момчетата.", сподели наставникът на "Левски", който изрази учудване от кондицията на намиращия се в отлична форма "Берое".

Тагове: