на живо

Георги Тодоров: Ще играем атакуващо. Вкарат ли ни, всичко свършва (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" иска тимът му да покаже характер и воля срещу "Локо" Пловдив

Lap.bg

Наставникът на "Левски" Георги Тодоров заяви, че отборът му няма друг избор освен да играе атакуващо срещу "Локомотив" Пловдив в утрешната среща-реванш от полуфиналите за Купата на България. "Железничарите" спечелиха с 2:0 в първия двубой и един гол за тях може до голям степен да реши изхода от сблъсъка, призна Тодоров.

"В предния двубой ни бе трудно да издържим до 90-ата минута. Ще ползваме и по-свежи хора утре. Важно е как ще започнем мача. Ако започнем, както с ЦСКА, доста трудно ще е. Искаме да започнем агресивно и да вкараме ранен гол. Трябва да се прояви много характер и воля. Ако бяхме загубили мача с ЦСКА, щеше да бъде катастрофално от психологическа гледна точка.", каза Тодоров.

"Ние няма какво да правим освен да играем атакуващо и да търсим голове и да не допускаме такива. Ако допуснем, много вероятно е всичко да свърши. "Локомотив" са един от малкото отбори, които играят футбол. Ако им се даде самочувствие, става много трудно. Те имат много добри изпълнители."

Треньорът на "сините" разкри, че в двубоя участие няма да вземат играчите с изтичащи договори, с които "Левски" ще се раздели на 2 юли - Милан Миятович, Хали Тиам и Дени Алар.

Тагове: