на живо

Героите на Барселона с няколко думи след големия финал

Луис Суарес: Чувството е просто неописуемо

Авторът на първия гол във финалния мач от Шампионската лига между Барселона и Ювентус Иван Ракитич, бе много щастлив след края на двубоя.

"Нормално беше да страдаме в този мач, все пак е финал. Противникът ни навлезе в мача постепенно и по средата на втората част беше във вихъра си. Но ние заслужавахме да победим и взехме своето”, сподели щастливият хърватин.

"Нещо повече, надявам се да не спираме дотук. Следващата година има още много какво да спечелим и се надявам, че ще го направим. Винаги искаме още и още", допълни Ракитич.

Неймар, както и Луис Суарес, които решиха спора в полза на Барса, след като реализираха при резултат 1:1 и с техните попадения испанският шампион стигна до 3:1, също имаха какво да кажат след срещата.

“Ювентус е страхотен отбор със страхотни играчи“, заяви Неймар.

“Ние играхме по нашия начин и в края излязохме победител. Искам да благодаря първо на съотборниците си и на треньора. Посвещавам този триумф на семействата ни“

"Това е невероятно, чувството е просто неописуемо! За такива успехи трябва да се страда много. А днес ние страдахме. След като Ювентус ни изравни, натисна още повече и искаше да обърне развоя.", сподели Суарес след двубоя. 

"Ние обаче имаме играчите, с които можем да направим разликата в такива големи мачове. Вървяхме към целите си мач след мач, малко по малко, крачка след крачка. Щастлив съм, че постигнахме всичко."

"Това показва само какъв дух има в този отбор. От началото на сезона всички бяхме обединени и вярвахме до последно, че ще постигнем целите си. Успяхме!"