на живо

Героят Буш: Резултатът е добър, ще внимаваме в реванша (ВИДЕО)

Румънецът посвети победата на феновете

Lap.bg

Голмайсторът на "Левски" Серджиу Буш, който вкара и двата гола при победата с 2:0 над ЦСКА в първия полуфинален мач от турнира за Купата на България, посвети успеха на "сините" фенове. Все пак румънският нападател предупреди, че нищо не е решено, тъй като има още един двубой. 

"Беше много труден мач. Посвещаваме тази победа на феновете ни. Те ни подкрепят всеки мач и заслужават това. Бяхме много концентрирани за този мач, защото знаете, че това е най-важният турнир сега за нас", каза щастливият Буш след края на мача на "Васил Левски".

"Благодаря на Обертан за пасовете, а и на всички мои съотборници. Без тях нямаше как да вкарам. Ударих и греда, но не може всеки удар да влиза - това е красотата на футбола. 2:0 е добър резултат, но не бива да мислим, че сме на финал. Има реванш. Ще бъде съвсем друг мач, а ЦСКА ще има шанс да се представи много по-добре. А ние дано сторим същото и се класираме на финал", добави нападателят на "сините"

"Преди време си вършех работата с другия цвят на фланелката, но съм професионалист и се раздавам сега за "Левски", завърши Буш.