на живо

Героят Моци: "Играем срещу най-добрия отбор, но ще се борим за победата" (ВИДЕО)

Румънецът сподели очакванията си преди мача с Реал (Мадрид)

БГНЕС

Централният защитник Козмин Моци заяви, че той и неговите съотборници от Лудогорец ще се опитат да играят на най-високо ниво в утрешния мач срещу Реал (Мадрид) от втора група на Шампионска Лига. Румънецът, който се превърна в герой за тима от Разград в реванша от плейофния кръг срещу Стяуа, е уверен в постигането на по-добър резултат, отколкото при загубата от Ливърпул в първия кръг с 1:2.

"Срещаме се с най-добрия отбор в света към момента. Ние обаче сме уверени, че можем да изиграем добър мач и да се представим така, както го направихме срещу Ливърпул. Надявам се, че след края на мача ще сме щастливи с по-добър резултат от загубата срещу английския тим. Знаем, че ще бъде трудно, но ще се борим за своите шансове и за победата. Ще трябва да играя срещу много класни нападатели, но ако играем като отбор можем да ги спрем. Целта на всеки играч е в даден етап от своята кариера да играе срещу най-добрите футболисти.", заяви Моци.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев също изрази оптимизъм преди двубоя с европейския клубен шампион.

"Горд съм, че ще играем срещу най-добрият отбор и най-добрите футболисти. Ние сме отбор на четири години и за нас е голямо постижение и чест да срещнем Реал (Мадрид). Това е галактически отбор, но моите футболистите са готови и мотивирани за мача. Ще излезем, за да играем футбол, а резултатът ще гледаме след последния съдийски сигнал. Не се притесняваме и сме готови за това предизвикателство."

Още от изказванията на Козмин Моци и Георги Дерменджиев може да видите в прикаченото видео.